Friday, December 16, 2011

Pengenalan : Kopi O Kopi Ais

Friday, December 16, 2011,3:31 PM | Comment
Sementara ada waktu lapang masa cuti nie terlintas difikiran nak buat cerpen . Pendek jela . Baru je tadi tengok calendar . Countdown hari sekolah tak sangka lagi 17hari je , macam tu la . Giler excited nak balek asrama . Dahh rindu kat dormmates nie . Balek ASRAMA jela , sekolah langsung TAK . Bolehh kann macam tu???

Dahh back to the topic . Kopi O Kopi Ais tu nama untuk cerpen yang aku nak buat . Nak tahu kesahnya ?? Tunggu next post oke .

Watak-wataknya :-

  • Azira - Girlfriend kepada Azrul merangkap kawan baik Alia . Seorang yang suka minum Kopi Ais dan juga baik . Lincah dan agak manja . 
  • Alia - Kawan baik kepada Azira merangkap kawan sekolah rendah dengan Azrul . Seorang yang agak pendiam dan baik jugak .
  • Azrul - Boyfriend kepada Azira . Seorang yang baik dan mengambil berat . Kadang-II ego tu ada .
  • Lynn 
  • Zahir
  • Hazlin
  • Nurul

Hope korang suke la dengan cerita yang aku nak post nanti.
Jika ada salah dan silap nanti harap korang tegur la aku ye.

teddygurlz

Thanks for reading. Semoga hidup kita dirahmati-Nya

No comments:

Post a Comment

Awak comment , saya balas !