Thursday, November 17, 2011

Kau Tisu Aku

Thursday, November 17, 2011,7:54 PM | Comment
Hah aku nak promote nie . Korang bace la cerpen nie .
Cerpen nie ditulis oleh kakak kepada sorang kawan aku nie .
Kakak dye offer kat aku sebab time tu borak ngan dye .
Aku TERcakap pulak yang aku nie selalu nanges depan adek dye .
Yang adek dye tu pulak dok muncul time aku nanges tu apasal kan .
So aku cadangkan korang baca sebab ceritanye best sangat .
Nak tau kawan aku tu lelaki . hehe .

Nak bace KLIK SINI .

* kepada AKAK , kena berterima kasih pada mel sebab mel nak mem'PROMOTE'kan akak punye blog nie . hehehe . ^-^

Thanks for reading. Semoga hidup kita dirahmati-Nya

No comments:

Post a Comment

Awak comment , saya balas !