Monday, December 10, 2012

FREEDOM !!

Monday, December 10, 2012,2:38 AM | 1 Comment
Hello readers. Maaf kalau rasa aku lambat nak update blog. Bukan sebab ape tapi aku merasakan malasnye untuk menaip. Tapi demi menghilangkan sawang diblog aku nie, aku gagahkan diri. Kononnye. Seperti korang sedia maklum, SPM was over. Alhamdulillah sangat lega sebab bebas dari belenggu SPM yang kononnye dipanggil maut la sangat tu kan. Yee aku tau aku lambat update , sorry la. 

6hb hari tu merupakan paper yang terakhir untuk SPM. Paper Lukisan kejuruteraan. Bila habes je paper Pengajian kejuruteraan semua pakat jerit 'esokk last payyper'. HAHA miss that moment. Alhamdulillah semua da lepas even hari tu merupakan hari yang paling sedih buat aku setakat nie. Aku tak pernah lagi rasa perpisahan sesedih perpisahan ini. 

The moment bila malam tu kami diminta untuk mengemas barang dan kosongkan dorm. Kiteorang kena kosongkan dorm before kiteorang jawab paper LK. Nampak tak malam tu kiteorang tak study sangat sebab masing-2 busy mengemas. And malam tu jugak saat terakhir tidur kat dorm. Saat terakhir bergelak ketawa dengan mereka. Saat terakhir bergosip dengan mereka. The moment yang takkan dilupakan. 

Lepas nie aku akan hadapi cabaran hidup yang lagi mencabar. Sambung belajar, jumpa new friends, new place, new condition. Semuanya new. So kat sini aku nak ucap thanks sesangat pada mereka yang sanggup jadi kawan aku and spend tyme masa di asrama.

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gif Nisha , Liya - thanks sanggup jadi dormmates aku melayan kerenah aku kat dorm. Dengar bebelan aku kat dorm. Kite lepak sampai tak ingat nak tidur kekadang. 
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifBudak dorm Hajar3 - thanks bagi aku tidur kat dorm korang tyme balek pilihan sebab confirm semua budak dorm aku balek and tinggal aku sesorang kat dorm. Korang memang the best. 
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gif Syira - thanks ajar aku PKE even aku nie lampi sangat. Thanks dengar cerita aku pasal Abi. hehe
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gif Lily - thanks sebab bagi maen phone kau tyme gempur. Orang belajar aku maen phone. Thanks jugak sanggup dengar cite pasal Abi aku. And kau selalu cite pasal Abang kau jugak . :D
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gif Hany - kau comel dohh hani. Sies. Kecik2 tapi licik. Mulut bole tahan. Thanks segala2nye. Jangan lupa Ammar. hehe Opss sorry !!
http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gifClassmates - aku rindu gelagat korang. KA yang suka sangat buat lawak. Wak sporting giler. Ammar nmpak pendiam tapi best kawan ngan kau. Ajim thanks jadi kawan aku, Wani, wawa, and dll. Lemak la kan kalau nak listkan semua. And the last one 

http://i257.photobucket.com/albums/hh205/xoxojays/smilies/crayon/pic005demoji_17695391decoojp.gif Haziq my Abi - Ziq kau lah kawan dunia akhirat aku. Aku sayang kau sesangat. Aku berharap sesangat  kau tak lupa aku walaupun sesaat. Kstop it nanti aku nanges :')

'Thanks for everything. Sorry for anything.'

Waktu subuh yang hening kami diminta letak barang di sepanjang laluan ASPURI

Lawatan ke Politeknik Shah Alam :D




Budak dorm :)



Kenangan di Pangkor :)



Rindu tyme tuisyen malam

Jamuan kelas makan steamboat :)

Tangkap gambar ngan budak hot Ammar :)


Last solat isya' berjemaah di surau Kustech :'(

Aku sayang kau Nad :')

Tazkirah terakhir dengar di surau oleh Ustaz Ahmad :'(

Miss my loker :')
Miss my bed :')

And the last one :- I MISS MY ABI SO MUCH. :'(


Ada rezeki panjang umur jumpa lagi :')


Thanks for reading. Semoga hidup kita dirahmati-Nya

1 comment:

Awak comment , saya balas !